Zkušební přístupy - EIZ

19. 10. 2023

Scite_ nabízí kvantitativní a kvalitativní pohled na to, jak se vědecké publikace navzájem citují. Využívá přístup k plným textům článků a svůj model hlubokého učení, aby pro danou publikaci poskytla následující informace: a) kolikrát byla citována; b) jak ji citovali jiní autoři, a to zobrazením citačního kontextu, ve kterém se citace vyskytla, z každého citujícího článku; c) zda citace nabízí potvrzující nebo negující důkazy citovaných tvrzení v publikaci, případně zda to je jen zmínka. Součástí služby je také scite_ Assistant, který ověřuje texty vytvořené ChatGPT a zajišťuje, aby nebyla uváděna nepravdivá tvrzení, přičemž uvádí zdroj odkazu pro každý výrok.

Přístupný do 31.10. 2023


Skills for study - všestranný a interaktivní vzdělávací nástroj, který má uživatelům umožnit získat základní akademické dovednosti a dovednosti potřebné pro úspěch na trhu práce. Díky Skills for Study se mohou naučit optimalizovat čas a úsilí pro pěstování sebedůvěry a pro dosahování cílů ve studiu i v budoucí kariéře. Nástroj nabízí 12 vzdělávacích modulů pokrývající témata od akademických dovedností, přes kritické myšlení, až po osobnostní rozvoj. Mezi ně patří třeba Time management, Critical thinking skills, Groupwork and presentations nebo Confidence with numbers.


Přístupný do 31.10. 2023


Cambridge Textbooks zpřístupňuje nejlepší vzdělávací materiály z přírodních věd, techniky, matematiky, fyziky, vědy o Zemi, živé přírodě, ale také materiály ze společenských věd.


Přístupný do 31.3. 2023

 

EIZ pro MU

Bez popisku
Bez popisku
Bez popisku

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info